Χωρίς νερό θα μείνουν τρεις περιοχές λόγω εργασιών στο δίκτυο - Δείτε που και ποιες ώρες

Χωρίς νερό θα μείνουν τρεις περιοχές λόγω εργασιών στο δίκτυο - Δείτε που και ποιες ώρες

Διακοπή στην παροχή νερού θα σημειωθεί αύριο Τρίτη 4 Φεβρουαρίου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε Αραδίππου και Αβδελλερό λόγω εργασιών του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, ενώ μέχρι τις 14.30 το μεσημέρι θα υπάρχει διακοπή νερού και στο Δήμο Αθηένου λόγω εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

Σε ανακοίνωση του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λάρνακας αναφέρεται ότι αύριο Τρίτη 04 Φεβρουαρίου από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 19:00 το βράδυ, θα υπάρχει διακοπή της παροχής νερού στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αραδίππου και Αβδελλερού λόγω προγραμματισμένων εργασιών του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων (ΤΑΥ) στο κεντρικό τροφοδοτικό δίκτυο. Η διακοπή αναμένεται να επηρεάσει και τις Βιομηχανικές Ζώνες Αραδίππου και Λάρνακας, για τις οποίες θα καταβληθεί προσπάθεια παροχής νερού, ενδεχομένως με μειωμένη παροχή.

Επιπρόσθετα από τις 7:00 το πρωί μέχρι τις 14:30 το μεσημέρι, θα υπάρχει διακοπή της παροχής νερού στο μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Αθηένου, λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο δίκτυο ύδρευσης.

Οι καταναλωτές «προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση του νερού, προκειμένου να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους από το νερό που αποθηκεύουν στα ιδιωτικά ντεπόζιτα των υποστατικών».

Ο ΕΟΑ Λάρνακας απολογείται για τυχόν ταλαιπωρία του καταναλωτικού κοινού, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE