Η «Αλήθεια» στο κύριο της θέμα με τίτλο «Μισές δουλειές για τους επικίνδυνους αερόσακους», γράφει ότι τα κυβερνητικά διατάγματα δεν απαντούν τις ανησυχίες και τα ερωτήματα πολιτών. Αλλού γράφει ότι αδειάζει η Σαντορίνη λόγω σεισμικής καταιγίδας στο Αιγαίο που δημιουργεί πανικό και φόβο για ηφαιστειακή έκρηξη. Σε άλλο θέμα αναφέρει ότι η Αστυνομία κλείνει τα χαρτιά της, που άνοιξε ο ΠτΔ για την υπόθεση των εναντίον του απειλών.
Ο «Πολίτης» στο κύριο του θέμα με τίτλο «Από το 2010 σφύριζαν αδιάφορα για τις ανακλήσεις», αναφέρεται στο θέμα των προβληματικών αερόσακων, γράφοντας ότι επί 14 χρόνια δεν ενημερώνονταν για ανακλήσεις χιλιάδες κάτοχοι οχημάτων που εισήχθησαν ως μεταχειρισμένα. Αλλού γράφει ότι οι δασμοί Τράμπ φέρνουν αναταράξεις που αναμένεται να φθάσουν και στην Κύπρο. Σε άλλο θέμα γράφει ότι σε ισχύ βρίσκεται ακόμα η ισραηλινή οδηγία δημιουργώντας ανησυχίες για τουρισμό.
Ο «Φιλελεύθερος» στο κύριο του θέμα με τίτλο «200.000 οχήματα υπό ανάκληση», γράφει ότι τα μισά αυτοκίνητα εισαγόμενα από τρίτες χώρες έχουν πρόβλημα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι εγκαταλείπουν τα νησιά στην Ελλάδα κάτοικοι και επισκέπτες υπό το φόβο των σεισμών. Σε άλλο θέμα αναφέρεται στους πέντε λόγους για τις αλλαγές στις τιμές των φαρμάκων.
Η «Χαραυγή» στο κύριο της θέμα με τίτλο «Αποφάσεις τάκα-τάκα και στο τέλος τα φορτώνουν στους πολίτες», γράφει ότι ακυρώνουν πιστοποιητικό καταλληλόλητας και άδεια κυκλοφορίας για 276 οχήματα. Σε άλλο θέμα γράφει ότι κόβουν τη μικρή επιταγή των χαμηλοσυνταξιούχων. Αλλού γράφει ότι η Ιεροκηπία αλλάζει με προσφορές για τρία νέα έργα ύψους 5 εκατομμυρίων ευρών.
Η αγγλόγλωσση “Cyprus Mail” στο κύριο της θέμα με τίτλο «Εκδόθηκαν διατάγματα για ανακλήσεις αερόσακων και φρένων», γράφει ότι περίπου 80.000 οχήματα ανακαλούνται κυρίως για αερόσακους Takata. Σε άλλο θέμα γράφει ότι δύο αδέλφια που διοχέτευαν μέρος των χρημάτων που λάμβαναν από οικονομική απάτη τύπου «Πόνζι» μέσω κατεχομένων, έλαβαν ποινή φυλάκισης 40.000 ετών στην Τουρκία. Σε άλλο θέμα γράφει ότι δεν κοπάζει ο σάλος για την κατεδάφιση ιστορικού κτηρίου στη Λευκωσία.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ