Θα έπεφτε στην Κύπρο το αεροσκάφος; Η ανακοίνωση της Πολιτικής Αεροπορίας

Θα έπεφτε στην Κύπρο το αεροσκάφος;  Η ανακοίνωση της Πολιτικής Αεροπορίας

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Πολιτικής Αεροπορίας Νίκος Νικολάου διέψευσε στο ΚΥΠΕ πληροφορίες που μεταδόθηκαν από ειδησεογραφικά πρακτορεία, τα όποια έφεραν τη ρωσική πολιτική αεροπορία να ενημερώνει ότι το Airbus A-321 της εταιρείας Kogalymavia, που συνετρίβη το πρωί του Σαββάτου στο Σινά να χάθηκε από τα ραντάρ ενώ βρισκόταν στον Κυπριακό Εναέριο Χώρο (FIR).

Ο κ. Νικολάου ανέφερε ότι η είδηση είναι λανθασμένη, προσθέτοντας ότι το Airbus χάθηκε από τα ραντάρ ενώ βρισκόταν στον εναέριο χώρο της Αιγύπτου, μισή ώρα μακριά από το FIR Λευκωσίας,

Απαντώντας σε ερώτηση ο κ. Νικολάου είπε ότι το αεροσκάφος δεν είχε επαφή με τα ραντάρ της Πολιτικής Αεροπορίας, ούτε με τον Πύργο Ελέγχου, επειδή βρισκόταν πολύ μακριά.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE