Θλίψη στην Αστυνομία Κύπρου: Απεβίωσε ο λοχίας Γιάννης Οικονομίδης

Θλίψη στην Αστυνομία Κύπρου:  Απεβίωσε ο λοχίας Γιάννης Οικονομίδης

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Αστυνομίας Κύπρου από τον αδόκητο θάνατο του μέλους της, Γιάννη Οικονομίδη, Λοχία 1185, ο οποίος απεβίωσε την Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου, 2025, σε ηλικία 52 ετών.

Η Ηγεσία και τα μέλη της Αστυνομίας τιμούν τη μνήμη του και εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του. Η στήριξη προς αυτούς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι δεδομένη.

Ο Γιάννης Οικονομίδης εντάχθηκε στις τάξεις της Αστυνομίας Κύπρου το 1992, σε ηλικία 20 ετών. Υπηρέτησε στην Αστυνομία με ευσυνειδησία και αφοσίωση στο καθήκον, με υπηρεσία στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, καθώς και στη Μονάδα Προεδρικής Φρουράς.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου, 2025, στις 11.00π.μ., από τον Ιερό Ναό Αρχάγγελου Μιχαήλ – Μονοβολικός, στη Λεμεσό.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE