Ανακοίνωση CTC AUTOMOTIVE για Ανάκληση Οχημάτων VOLVO λόγω Αερόσακων

Ανακοίνωση CTC AUTOMOTIVE για Ανάκληση Οχημάτων VOLVO λόγω Αερόσακων

Αναφορικά με δημοσιεύματα που αφορούν ανακλήσεις οχημάτων VOLVO λόγω αερόσακων, η CTC AUTOMOTIVE διευκρινίζει ότι η ανάκληση αυτή δεν είναι νέα και δεν αφορά αερόσακους ΤΑΚΑΤΑ. Αποτελεί διαδικασία που προηγήθηκε, η οποία είχε ευρέως γνωστοποιηθεί και αφορούσε τα μοντέλα Volvo S60, S80, V70 και XC70 (model year 2001-2009).

Η CTC AUTOMOTIVE, με πλήρη αίσθηση ευθύνης προς τους πελάτες της και κατόπιν σχετικής οδηγίας από τον κατασκευαστή Volvo Cars, είχε ειδοποιήσει σχετικά τους επηρεαζόμενους ιδιοκτήτες οχημάτων στο πλαίσιο κανονικής διαδικασίας ανάκλησης. Οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που ανταποκρίθηκαν έχουν ήδη εξυπηρετηθεί.

Καλούνται οι ιδιοκτήτες των πιο πάνω αναφερόμενων μοντέλων να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος Οδικών Μεταφορών (ΤΟΜ), όπου είναι διαθέσιμη η λίστα με τα επηρεαζόμενα οχήματα.

🔗 Ελέγξτε αν το όχημά σας επηρεάζεται: ΤΜΗΜΑ ΟΔΙΚΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ - Ανακοινώσεις

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία επικοινωνήστε με τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία  VOLVO, της  CTC AUTOMOTIVE, στη Λευκωσία και Λεμεσό.

CTC AUTOMOTIVE LTD

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE