Προσπάθησε να το παίξει δύσκολος αλλά… έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του - Δείτε βίντεο

Προσπάθησε να το παίξει δύσκολος αλλά… έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του - Δείτε βίντεο

Όλοι έχουμε κάνει κάποιο λάθος που μετά έχουμε μετανιώσει πικρά, ωστόσο αυτός ο άνδρας από την Κίνα λογικά πρέπει να κατέχει το ρεκόρ για ένα από τα μεγαλύτερα λάθη.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ο λόγος για τον Χουάνγκ Πινγκ, ο οποίος είχε ένα ωραίο διώροφο σπίτι σε μια ήσυχη περιοχή της Κίνας.

Όλα κυλούσαν ομαλά, ώσπου μια μέρα, η κυβέρνηση αποφάσισε να χτίσει έναν αυτοκινητόδρομο ακριβώς… μπροστά από την πόρτα του!

Μάλιστα, του πρόσφεραν ένα γενναιόδωρο ποσό και μερικά ακόμα ακίνητα για να μετακομίσει, ωστόσο εκείνος σκέφτηκε: «Χμμ… Μπορώ να πάρω κάτι καλύτερο!» (να υπάρχει άραγε στα κινέζικα η παροιμία «όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα;»)

Με αυτή τη σκέψη, απέρριψε την προσφορά, πιστεύοντας ότι το παζάρι θα συνεχιζόταν και θα έβγαζε παραπάνω χρήματα.

Έκανε το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του

Ωστόσο, οι αρχές δεν είχαν καμία διάθεση για περισσότερα παζάρια. Αντί να ανεβάσουν το τίμημα, απλώς συνέχισαν το έργο και έφτιαξαν τον αυτοκινητόδρομο γύρω από το σπίτι του. Και κάπως έτσι, ο Χουάνγκ έγινε ο μοναδικός άνθρωπος στην Κίνα που ζει κυριολεκτικά στη μέση ενός δρόμου!

 

«Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, θα είχα δεχτεί την προσφορά…» δήλωσε, με μια δόση πικρίας, σε δημοσιογράφους. «Το έπαιξα έξυπνος, αλλά τελικά έχασα».

Ο ηλικιωμένος άνδρας, που ζει με τον 11χρονο εγγονό του, είχε αρχικά λάβει πρόταση 1,6 εκατομμυρίων γιουάν (περίπου 220.700 δολάρια) και δύο ακίνητα. Όταν η προσφορά ανέβηκε στα τρία ακίνητα, εκείνος επέμενε πως μπορούσε να πετύχει ακόμα καλύτερη συμφωνία. Όμως η κυβέρνηση είχε άλλα σχέδια. Τώρα, το σπίτι του είναι γνωστό ως ένα από τα περίφημα «σπίτια-καρφιά» της Κίνας—κτίσματα που αρνούνται να φύγουν, ακόμα κι όταν όλα γύρω τους αλλάζουν δραματικά.

Πλέον, για να βγει από το σπίτι του, ο Χουάνγκ πρέπει να περάσει μέσα από έναν τσιμεντένιο σωλήνα!

Για να αποφύγει τον θόρυβο και τη φασαρία των κατασκευών, περνάει τις μέρες του στο κέντρο της Τζινσί και επιστρέφει στο παράξενο σπίτι του μόνο το βράδυ. Αλλά η πραγματική πρόκληση θα έρθει όταν ο δρόμος τεθεί σε λειτουργία: η οροφή του σπιτιού του βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τον αυτοκινητόδρομο, και τα αυτοκίνητα που θα περνούν ξυστά σίγουρα δεν θα κάνουν τη ζωή του πιο ήσυχη.

Προς το παρόν, το σπίτι του έχει γίνει τουριστικό αξιοθέατο, με ανθρώπους να το φωτογραφίζουν και να το δείχνουν σαν μια περίεργη αρχιτεκτονική ανωμαλία. Όμως για τον Χουάνγκ, όλη αυτή η προσοχή είναι μια συνεχής υπενθύμιση ότι μερικές φορές… το να το παίζεις δύσκολος δεν είναι και η πιο σοφή επιλογή.

 

ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Απειλητικό SMS εναντίον του ΠτΔ: Καταζητείται ένα πρόσωπο από τις Αρχές - Τα αδικήματα που διερευνώνται

Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε απειλητικό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεκίνησε συντονισμένα η διερεύνηση της απειλής και ως αποτέλεσμα εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.

BEST OF TOTHEMAONLINE