Υπερψηφίστηκε στην ελληνική Βουλή το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Υπερψηφίστηκε στην ελληνική Βουλή το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε απόψε, Σάββατο, από την Βουλή των Ελλήνων το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Υπέρ του νομοσχεδίου, που θεωρείται καίριας σημασίας για την εκ νέου ανασυγκρότηση του τραπεζικού συστήματος και επανεκκίνησης της οικονομίας, όπως δηλώνουν κυβερνητικοί κύκλοι, ψήφισαν όλα τα κόμματα της Βουλής, εκτός από το ΚΚΕ και την Χρυσή Αυγή.

Δηλαδή, υπερψηφίστηκε επί της αρχής, από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ., της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ), του Ποταμιού, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Ένωσης Κεντρώων.

Δεκτά έγιναν κατά πλειοψηφία τα άρθρα του νομοσχεδίου, ενώ το νομοσχέδιο ψηφίστηκε και στο σύνολό του.

Το Ποτάμι καταψήφισε το άρθρο 2, επισημαίνοντας πως δεν έχει πρόβλεψη για τους μικροομολογιούχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE