Υπό κράτηση ο 25χρονος που μπήκε στο γραφείο των ΥΚΕ για να κοιμηθεί - Πότε θα του επιβληθεί ποινή

Υπό κράτηση ο 25χρονος που μπήκε στο γραφείο των ΥΚΕ για να κοιμηθεί - Πότε θα του επιβληθεί ποινή

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας διέταξε σήμερα την κράτηση μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, νεαρού ηλικίας 25 ετών, ο οποίος για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μέρες, έσπασε πόρτα στο Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών στους Αγίους Αναργύρους και εισήλθε στο κτίριο για να κοιμηθεί.

Σύμφωνα με τον Χριστόδουλο Κόνσολο, εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας «το απόγευμα της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου, άστεγος αλλοδαπός ηλικίας 25 ετών παραβίασε πόρτα στο Γραφείο Κοινωνικών Υπηρεσιών στους Αγίους Αναργύρους στη Λάρνακα και εισήλθε εντός του κτιρίου για να κοιμηθεί».

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία «μέλη της οποίας μετέβησαν στο χώρο και άρχισαν εξετάσεις, ενώ ο 25χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Σήμερα καταχωρήθηκε υπόθεση εναντίον του ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για αδικήματα που αφορούν παράνομη είσοδο και απειλές».

Όπως είπε ο κ. Κόνσολος «το Δικαστήριο διέταξε την κράτηση του 25χρονου μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία θα του επιβληθεί ποινή».

Σημειώνεται ότι ο 25χρονος είχε προβεί στην ίδια ενέργεια και το απόγευμα της Τρίτης με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να παραδεχθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας ενοχή σε αδικήματα που αφορούν παράνομη είσοδο και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE