Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες - Στα ύψη η εγκληματικότητα στην πρωτεύουσα της Ευρώπης

Ένας νεκρός από πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες - Στα ύψη η εγκληματικότητα στην πρωτεύουσα της Ευρώπης

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες ανακοίνωσε την Παρασκευή (7/2) η τοπική εισαγγελία, με το περιστατικό να φέρνει ξανά στο προσκήνιο την αυξανόμενη εγκληματικότητα στη βελγική πρωτεύουσα, η οποία φιλοξενεί επίσης τα κύρια θεσμικά όργανα της Ε.Ε..

«Έγινε πυροβολισμός σήμερα το πρωί στο Άντερλεχτ. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του στο περιστατικό. Πιθανότατα συνδέεται με αντίπαλες συμμορίες ναρκωτικών», δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας των Βρυξελλών.

Ο θανατηφόρος πυροβολισμός την Παρασκευή ακολούθησε ένα άλλο περισταστικό την Τετάρτη (5/2) στις Βρυξέλλες, οι οποίες μαστίζονται από τη βία των συμμοριών ναρκωτικών τα τελευταία χρόνια.

Αν και κανείς δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό με πυροβολισμούς της Τετάρτης, οδήγησε σε σύντομο κλείσιμο πολλών σταθμών του μετρό των Βρυξελλών καθώς η αστυνομία κυνηγούσε τους υπόπτους.

Η εισαγγελία των Βρυξελλών δήλωσε ότι θα διερευνήσει εάν ο θανατηφόρος πυροβολισμός της Παρασκευής συνδέεται με το περιστατικό νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE