Στο μικροσκόπιο CCTV για τους πυροβολισμούς έξω από γραφεία στη Λεμεσό – Ψάχνουν τους δράστες οι Αρχές

Στο μικροσκόπιο CCTV για τους πυροβολισμούς έξω από γραφεία στη Λεμεσό – Ψάχνουν τους δράστες οι Αρχές

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης (CCTV) σε σχέση με τους πυροβολισμούς που ρίχθηκαν έξω από γραφείο εταιρείας τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι ανακριτές λαμβάνουν τεκμήρια και μαρτυρίες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους δράστες που έδρασαν χθες βράδυ.

Οι κινήσεις των δραστών φαίνεται να καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, υλικό το οποίο αξιολογούν οι Αρχές, προκειμένου να τους εντοπίσουν.

Οι πυροβολισμοί ρίχθηκαν γύρω στις 1:10 τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό, στην οδό Αγίου Ανδρέου.

Από τις εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι ρίχθηκαν εφτά πυροβολισμοί από πιστόλι, προκαλώντας ζημιές στην γυάλινη πόρτα του γραφείου. Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν επίσης πως ο δράστης επέβαινε σε μοτοσικλέτα και προσέγγισε τα γραφεία με καλυμμένο το πρόσωπο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE