Στο μικροσκόπιο CCTV για τους πυροβολισμούς έξω από γραφεία στη Λεμεσό – Ψάχνουν τους δράστες οι Αρχές

Στο μικροσκόπιο CCTV για τους πυροβολισμούς έξω από γραφεία στη Λεμεσό – Ψάχνουν τους δράστες οι Αρχές

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών του ΤΑΕ Λεμεσού βρίσκονται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης (CCTV) σε σχέση με τους πυροβολισμούς που ρίχθηκαν έξω από γραφείο εταιρείας τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι ανακριτές λαμβάνουν τεκμήρια και μαρτυρίες σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους δράστες που έδρασαν χθες βράδυ.

Οι κινήσεις των δραστών φαίνεται να καταγράφηκαν από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, υλικό το οποίο αξιολογούν οι Αρχές, προκειμένου να τους εντοπίσουν.

Οι πυροβολισμοί ρίχθηκαν γύρω στις 1:10 τα ξημερώματα της Παρασκευής έξω από γραφεία εταιρείας στη Λεμεσό, στην οδό Αγίου Ανδρέου.

Από τις εξετάσεις στη σκηνή διαπιστώθηκε ότι ρίχθηκαν εφτά πυροβολισμοί από πιστόλι, προκαλώντας ζημιές στην γυάλινη πόρτα του γραφείου. Πληροφορίες από την Αστυνομία αναφέρουν επίσης πως ο δράστης επέβαινε σε μοτοσικλέτα και προσέγγισε τα γραφεία με καλυμμένο το πρόσωπο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE