Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: 37χρονος οδήγησε το όχημα του εναντίον 55χρονου και τον χτύπησε

Αδικήματα απόπειρας φόνου και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, διερευνά η Αστυνομία εναντίον 37χρονου στη Λεμεσό.


Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε χθες στην Αστυνομία από 55χρονο, γύρω στις 3 το απόγευμα, ενώ βρισκόταν σε αγροτική περιοχή στην επαρχία Λεμεσού, για βόλτα με τους σκύλους του, 37χρονος, οδήγησε το όχημα του εναντίον του και τον κτύπησε. Όπως ισχυρίζεται ο 55χρονος, είχε δεχθεί νωρίτερα παρατήρηση από τον οδηγό του οχήματος, να μην παίρνει τους σκύλους του στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο παραπονούμενος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εκχύμωση στο αριστερό πόδι και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, έλαβε εξιτήριο.

Στη σκηνή του περιστατικού μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ ο 37χρονος, συνελήφθη τα ξημερώματα σήμερα με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Επισκοπής συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE