Έρχεται η μεγαλύτερη κακοκαιρία των τελευταίων ετών στην Ελλάδα

Έρχεται η μεγαλύτερη κακοκαιρία των τελευταίων ετών στην Ελλάδα

Ακαία καιρικά φαινόμενα θα σαρώσουν τη χώρα. Ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.

Aναμένεται να έρθει στην Ελλάδα η μεγαλύτερη κακοκαιρία των τελευταίων ετών! Πιο συγκεκριμένα ακραία καιρικά φαινόμενα και συνάμα επικίνδυνα, θα σαρώσουν όλη τη δυτική Ελλάδα.

H κακοκαιρία θα δημιουργηθεί νότια της Ιταλίας προς τη Σικελία και κινούμενη νοτιοανατολικότερα, θα επηρεάσει με ισχυρές καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις ανέμους το Ιόνιο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα αλλά και τη δυτική, βόρεια και νότια Πελοπόννησο.

Κατά τόπους τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι επικίνδυνα και ακραία και θα έχουν ισχύ ακόμα και τυφώνα. Παράλληλα η θερμοκρασία κυρίως τη νύχτα θα σημειώσει αισθητή πτώση.

difernews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

«Έρχονται ανακοινώσεις»: Προανήγγειλε εξελίξεις στο Κυπριακό ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το Παρίσι

Τις επόμενες των ημερών θα ακούσουμε και άλλες ειδήσεις που θα αποδεικνύουν την κινητικότητα που υπάρχει για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE