Ο Τραμπ λέει πως δεν θα απελάσει τον πρίγκιπα Χάρι από τις ΗΠΑ και καρφώνει την Μέγκαν Μαρκλ: Είναι απαίσια

Ο Τραμπ λέει πως δεν θα απελάσει τον πρίγκιπα Χάρι από τις ΗΠΑ και καρφώνει την Μέγκαν Μαρκλ: Είναι απαίσια

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει ότι δεν σχεδιάζει να απελάσει τον πρίγκιπα Χάρι από τις ΗΠΑ εν μέσω μιας νομικής μάχης για το μεταναστευτικό του καθεστώς, αφήνοντας αιχμές κατά της Μέγκαν Μαρκλ.

«Δεν θέλω να το κάνω αυτό», είπε ο Τραμπ στη New York Post. «Θα τον αφήσω ήσυχο. Αρκετά προβλήματα έχει με τη γυναίκα του. Είναι απαίσια», συμπλήρωσε.

Υπενθυμίζεται πως η συντηρητική δεξαμενή σκέψης του Ιδρύματος Heritage ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να απέκρυψε χρήση ναρκωτικών.

Ο Χάρι, στην αυτοβιογραφία του «Spare» (Ρεζέρβα), είχε αποκαλύψει ότι έπαιρνε στο παρελθόν ναρκωτικά, τα οποία σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ θα ήταν κανονικά λόγος απόρριψης της αίτησης για βίζα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE