Αναστάτωση σε χωριό της Λάρνακας – Κυνηγοί τραυμάτισαν πατέρα και γιους

Αναστάτωση σε χωριό της Λάρνακας – Κυνηγοί τραυμάτισαν πατέρα και γιους

Με ένα απαράδεχτο επεισόδιο αμαυρώθηκε η πρώτη μέρα της χειμερινής κυνηγετικής περιόδου.

Παρέα κυνηγών «μπήκε» σε απαγορευμένη περιοχή και σαν να μην έφτανε αυτό έδειραν και τρία πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν γύρω στις 10 το πρωί, στην περιοχή, όπου βρίσκεται το ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο Μαρώνι.

Δέκα κυνηγοί «μπήκαν» σε περιβόλι, εντός του οποίου υπάρχει και πρόχειρη εξοχική κατοικία, και ο ένας εξ αυτών πυροβόλησε και οι σφαίρες «έπεσαν» στο διπλοκάμπινο όχημα του ιδιοκτήτη.

Μόλις άκουσε τον πυροβολισμό ο ιδιοκτήτης του περιβολιού, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται εκεί,  έσπευσε μαζί με τους δυο του γιους να ζητήσει εξηγήσεις από τους κυνηγούς για την παρουσία τους εντός του περιφραγμένου χώρου της περιούσιας του.

Οι δυο  πλευρές, αφού αντάλλαξαν βαριές  κουβέντες πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα των τραυματισμών των ιδιοκτητών του περιβολιού.Σύμφωνα την αστυνομία, κάποιοι από κυνηγούς φαίνεται να κτύπησαν τους τρεις με το κοντάκι του κυνηγητικού τους όπλου.

Πατέρας και γιοι διακομίστηκαν στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών  του νοσοκομείου Λάρνακας. 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα μας, ToThemaOnline, ο κοινοτάρχης Μαρωνίου, Νεοκλής Νεοκλέους καταδίκασε το επεισόδιο και είπε ότι «είναι ότι χειρότερο να ακούς κάτι τέτοιο για την κοινότητα σου» 

 Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE