Ρωσία: Κινεζικό τάνκερ με πάνω από 700 τόνους καυσίμων προσάραξε σε νησί - Δείτε βίντεο

Ρωσία: Κινεζικό τάνκερ με πάνω από 700 τόνους καυσίμων προσάραξε σε νησί - Δείτε βίντεο

υναγερμός έχει σημάνει στο ρωσικό νησί της Σαχαλίνης, στον βόρειο Ειρηνικό Ωκεανό, καθώς ένα κινεζικό τάνκερ που μετέφερε πάνω από 700 τόνους καυσίμων, προσάραξε κοντά στο λιμάνι του νησιού.

Ο κυβερνήτης της περιφέρειας της Σαχαλίνης έχει θέσει την περιοχή σε κατάσταση συναγερμού, λέγοντας πως «το σκάφος έχει μια τρύπα, αλλά δεν παρατηρήθηκε διαρροή καυσίμου. Το Υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων εργάζεται αυτήν τη στιγμή για τη διάσωση του σκάφους. Στο πλοίο επιβαίνουν 20 μέλη του πληρώματος».

ε ενημέρωση που παρείχε λίγη ώρα αργότερα, ο κυβερνήτης ανέφερε πως οι διασώστες και οι δύτες δεν έχουν καταφέρει να πλησιάσουν το κινεζικό σκάφος «λόγω ισχυρής καταιγίδας», ενώ πρόσθεσε πως οι αποφάσεις για την εκφόρτωση του πλοίου ή την απομάκρυνσή του από τα ρηχά θα ληφθούν μόλις βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες. Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Τραγωδία στο highway: Νεκρός ο 70χρονος Σάββας – Παρασύρθηκε από όχημα ενώ εργαζόταν

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 70χρονος εργάτης Σάββας Ιωάννου, από την Πάφο, ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, ενώ εκτελούσε εργασίες σήμανσης του δρόμου, μαζί με συναδέλφους του.

BEST OF TOTHEMAONLINE