Συγχαρητήρια Κόμπου στον νέο ΥΠΕΞ του Λιβάνου

Συγχαρητήρια Κόμπου στον νέο ΥΠΕΞ του Λιβάνου

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος συνεχάρη τον νέο Υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου Γιουσέφ Ρατζί εκφράζοντας επιθυμία για συνεργασία προς όφελος των δύο χωρών.

«Συγχαρητήρια στον νεοδιορισθέντα Υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου Γιουσέφ Ρατζί. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας για την ενίσχυση και εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου - Λιβάνου», ανέφερε ο Υπουργός σε ανάρτησή του στο «Χ». 

«Ανυπομονώ να συναντηθώ σύντομα μαζί σας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Η Κυπριακή Προεδρία εκτόξευσε τον Χριστοδουλίδη- Οι μετρήσεις, ο ανασχηματισμός και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί δημοσίως να αποφεύγει κάθε συζήτηση που αφορά τις προεδρικές εκλογές του 2028, ωστόσο στο Προεδρικό γνωρίζουν καλά ότι η πολιτική συγκυρία εξελίσσεται ευνοϊκά για τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE