Συγχαρητήρια Κόμπου στον νέο ΥΠΕΞ του Λιβάνου

Συγχαρητήρια Κόμπου στον νέο ΥΠΕΞ του Λιβάνου

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος συνεχάρη τον νέο Υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου Γιουσέφ Ρατζί εκφράζοντας επιθυμία για συνεργασία προς όφελος των δύο χωρών.

«Συγχαρητήρια στον νεοδιορισθέντα Υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου Γιουσέφ Ρατζί. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας για την ενίσχυση και εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου - Λιβάνου», ανέφερε ο Υπουργός σε ανάρτησή του στο «Χ». 

«Ανυπομονώ να συναντηθώ σύντομα μαζί σας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Θρίλερ μέχρι τέλους για την Προεδρία της Βουλής: Παρασκήνιο, διαβουλεύσεις και ανατροπές - Ποιος θα επικρατήσει

Λίγες ώρες απομένουν πλέον μέχρι την εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής, σε μια διαδικασία που εξελίσσεται σε πολιτικό θρίλερ, καθώς οι ισορροπίες παραμένουν ρευστές και κανένα στρατόπεδο δεν εμφανίζεται βέβαιο για το τελικό αποτέλεσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE