Συγχαρητήρια Κόμπου στον νέο ΥΠΕΞ του Λιβάνου

Συγχαρητήρια Κόμπου στον νέο ΥΠΕΞ του Λιβάνου

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος συνεχάρη τον νέο Υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου Γιουσέφ Ρατζί εκφράζοντας επιθυμία για συνεργασία προς όφελος των δύο χωρών.

«Συγχαρητήρια στον νεοδιορισθέντα Υπουργό Εξωτερικών του Λιβάνου Γιουσέφ Ρατζί. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί σας για την ενίσχυση και εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου - Λιβάνου», ανέφερε ο Υπουργός σε ανάρτησή του στο «Χ». 

«Ανυπομονώ να συναντηθώ σύντομα μαζί σας», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν ανεβάζουν ρυθμούς: Εβδομαδιαίες συναντήσεις και ορόσημο η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ

Σε πιο εντατική φάση περνούν οι επαφές για το Κυπριακό, μετά τη μακρά συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, κατά την οποία συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να έχουν πλέον τουλάχιστον μία συνάντηση την εβδομάδα, ακόμη και συχνότερα εφόσον κριθεί αναγκαίο.

BEST OF TOTHEMAONLINE