Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο σταθμό Μετρό Μοναστηράκι

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο σταθμό Μετρό Μοναστηράκι

Φάρσα αποδείχθηκε το τηλεφώνημα για βόμβα στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι. Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησε το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.

Υπενθυμίζεται ότι ο σταθμός είχε εκκενωθεί μετά από τηλεφώνημα αγνώστου στις 15:29 σε ενημερωτική ιστοσελίδα όπου ισχυρίστηκε ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα η οποία θα εκραγεί στις 17:38.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE