Στο δικαστήριο οι πέντε που συνελήφθησαν για την υπόθεση με τα κιβώτια με τα αδασμαλόγητα τσιγάρα

Στο δικαστήριο οι πέντε που συνελήφθησαν για την υπόθεση με τα κιβώτια με τα αδασμαλόγητα τσιγάρα

Πέντε πρόσωπα, δύο 37, ένας 39, μια 34 και ένας 31 ετών, συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση που έχει να κάνει, μεταξύ άλλων, με κιβώτια αδασμολόγητων τσιγάρων.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι την Κυριακή μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση στη Λάρνακα, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν πέντε πρόσωπα, δύο 37χρονοι, ένας 39χρονος, μία 34χρονη και ένας 31χρονος.

Προστίθεται ότι «οι τέσσερις άντρες εντοπίστηκαν να φορτώνουν κιβώτια σε ελλιμενισμένο σκάφος που βρισκόταν στο λιμανάκι της Λάρνακας. Τα κιβώτια περιείχαν χαρτοκιβώτια με μεγάλο αριθμό αδασμολόγητων τσιγάρων και συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα».

Ακολούθησαν έρευνες και σε άλλα σημεία, «μεταξύ των οποίων μία οικία και δύο οχήματα, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα τιμαλφή, μεγάλο χρηματικό ποσό, 10,503 κούτες με τσιγάρα, καθώς και ένα σακουλάκι που περιείχε κοκαΐνη. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, εντοπίστηκε και συνελήφθη η γυναίκα ηλικίας 34 ετών».

Σημειώνεται ότι «στην επιχείρηση συμμετείχαν πέραν των μελών της ΥΚΑΝ, μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας, του Κλάδου Αστυνομικών Σκύλων και του Τμήματος Τελωνείων».

Τα πέντε πρόσωπα αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησης τους.

Την υπόθεση διερευνούν το ΤΑΕ Λάρνακας και το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE