Άνδρας απειλούσε με μαχαίρι πιστούς σε εκκλησία στο Ηράκλειο

Άνδρας απειλούσε με μαχαίρι πιστούς σε εκκλησία στο Ηράκλειο

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής στο προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ένας 63χρονος, ένας 47χρονος άνδρας ο οποίος κρατούσε κουζινομάχαιρο, άρχισε να βρίζει τον ιερέα και τους πιστούς απειλώντας τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11 το πρωί και μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε, ο 47χρονος αναζητείται από την Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE