Υπ. Εμπορίου για e-kalathi: Στις 4 Μαρτίου η κανονική λειτουργία του

Υπ. Εμπορίου για e-kalathi: Στις 4 Μαρτίου η κανονική λειτουργία του

strong>Σε πιλοτική εφαρμογή τίθεται από σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα σύγκρισης τιμών σε βασικά αγαθά, e-kalathi.

Στην πλατφόρμα που θα συγκρίνει τιμές σε 478 βασικά καταναλωτικά προϊόντα διαφόρων κατηγοριών, θα συμμετάσχουν αρχικά 22 υπεραγορές.

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, ο υπουργός Εμπορίου, Γιώργος Παπαναστασίου, ανέφερε ότι η κανονική λειτουργία της πλατφόρμας e-kalathi, θα αρχίσει στις 4 Μαρτίου.

Τόνισε ότι αυτό το εργαλείο δεν μπορεί από μόνο του να αντιμετωπίσει την ακρίβεια, ωστόσο θα βοηθήσει τους καταναλωτές να αγοράζουν πιο έξυπνα και πιο φθηνά.

Ο κύριος Παπαναστασίου επισήμανε πως αρχικά το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί να προκαλέσει κάποιο ανταγωνισμό και με την πάροδο του χρόνου θα μπορεί να λειτουργήσει ακόμα πιο αποδοτικά, σπρώχνοντας τις τιμές προϊόντων προς τα κάτω.

strong>Πηγή: riknews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE