Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη
Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.
Όπως είπε ο Παναγιώτης Τερεζάκης στον ΣΚΑΪ, το περιστατικό σημειώθηκε στις 6:51 το πρωί της Παρασκευής στο δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 1302.
«Κατά την αναφορά του συμβάντος παρουσιάστηκε έντονη δυσοσμία καμμένου υλικού στο δεύτερο βαγόνι. Ο μηχανοδηγός σταμάτησε στα Λιόσια και απομόνωσε την μονάδα κλιματισμού από όπου έβγαινε η δυσοσμία. Στη συνέχεια πήγε τους επιβάτες στα πίσω βαγόνια και συνέχισε το δρομολόγιο» περιέγραψε ο κ. Τερεζάκης.
Σύμφωνα με τον κ. Τερεζάκη, «η αρμοδιότητα για τα βαγόνια και τη συντήρησή τους είναι η Hellenic Train.
Στο πλαίσιο αυτό σημείωσε ότι «είναι συμβάντα που γίνονταν και στο παρελθόν, δεν είναι ότι δεν είχαμε προβλήματα στο τροχαίο υλικό ή στις διαβάσεις. Ένα σύστημα που είχε ελλιπή χρηματοδότηση και έλλειψη προσωπικού τα τελευταία 15 χρόνια, έχει αρχίσει να έχει προβλήματα όσο και φιλότιμο κι αν υπάρχει».
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις