Η Νία Βαρντάλος επιστρέφει στην Ελλάδα και ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

Η Νία Βαρντάλος επιστρέφει στην Ελλάδα και ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

Υποψήφια για Όσκαρ, σεναριογράφος, θεατρική συγγραφέας, ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτις, αυθεντική και πολυτάλαντη, η Νία Βαρντάλος, επιλέγει το ιστορικό Θέατρο Παλλάς, για να παρουσιάσει, πρώτη φορά στα ελληνικά, στη γενέτειρά της, την παράστασή της Tiny Beautiful Things, που σημειώνει ιδιαίτερα μεγάλη καλλιτεχνική, εισπρακτική επιτυχία και διθυραμβικές κριτικές.

Το «Tiny Beautiful things» είναι η θεατρική διασκευή, που έχει πραγματοποιήσει στο δημοφιλές μυθιστόρημα της Cheryl Strayed, «Μικρά όμορφα πράγματα», μια συλλογή αληθινών επιστολών, που θα μπορούσε να είχε γράψει ο καθένας μας, στις οποίες η Strayed απαντά με αισιοδοξία και τρυφερότητα σε όλους, όσοι αναζητούν καθοδήγηση για εμπόδια, μεγάλα και μικρά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.