Η Νία Βαρντάλος επιστρέφει στην Ελλάδα και ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

Η Νία Βαρντάλος επιστρέφει στην Ελλάδα και ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι

Υποψήφια για Όσκαρ, σεναριογράφος, θεατρική συγγραφέας, ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτις, αυθεντική και πολυτάλαντη, η Νία Βαρντάλος, επιλέγει το ιστορικό Θέατρο Παλλάς, για να παρουσιάσει, πρώτη φορά στα ελληνικά, στη γενέτειρά της, την παράστασή της Tiny Beautiful Things, που σημειώνει ιδιαίτερα μεγάλη καλλιτεχνική, εισπρακτική επιτυχία και διθυραμβικές κριτικές.

Το «Tiny Beautiful things» είναι η θεατρική διασκευή, που έχει πραγματοποιήσει στο δημοφιλές μυθιστόρημα της Cheryl Strayed, «Μικρά όμορφα πράγματα», μια συλλογή αληθινών επιστολών, που θα μπορούσε να είχε γράψει ο καθένας μας, στις οποίες η Strayed απαντά με αισιοδοξία και τρυφερότητα σε όλους, όσοι αναζητούν καθοδήγηση για εμπόδια, μεγάλα και μικρά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Συναγερμός στις Βάσεις Ακρωτηρίου: Άγνωστο αντικείμενο έπεσε εντός Βάσης – Μήνυμα «μείνετε στα σπίτια σας» στους κατοίκους - Βίντεο

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκονται οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε εντός της στρατιωτικής περιφραγμένης περιοχής στο Ακρωτήρι Λεμεσού, όταν άγνωστο αντικείμενο φέρεται να έπληξε τον χώρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE