Ντι Κάρλο: Έφτασε στο Προεδρικό - Την υποδέχτηκε ο Κ. Κόμπος

Ντι Κάρλο: Έφτασε στο Προεδρικό - Την υποδέχτηκε ο Κ. Κόμπος

Στις 12 το μεσημέρι ακριβώς έφτασε η Ρόζμαρι Ντι Κάρλο στο Προεδρικό Μέγαρο για τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Στα σκαλιά του Προεδρικού τη χαιρέτισε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος.

Σημειώνεται ότι προηγουμένως συναντήθηκε με τον Ερσίν Τατάρ.

 

Τη διευρυμένη συζήτησε με Τατάρ η ΝτιΚάρλο, «εξαίρετη» η συνάντηση, είπε

Τη διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό, ανέφερε ότι συζήτησε η Αναπληρώτρια ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, κάνοντας λόγο για μια πάρα πολύ παραγωγική και εξαίρετη συνάντησή.

Η κ. ΝτιΚάρλο μιλούσε μετά τη συνάντηση που είχε με τον κ. Τατάρ στα κατεχόμενα η οποία διήρκησε μίαμιση ώρα περίπου.

«Είναι η δεύτερη φορά που επισκέπτομαι το νησί, και είμαι πολύ ευχαριστημένη που βρίσκομαι εδώ», ανέφερε.

Η αξιωματούχος των ΗΕ είπε ότι είχαν μια «πολύ παραγωγική συνάντηση» όπου συζητήσαν επίσης «για μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα, σε ευρύτερη μορφή».

Συζητήσαμε, πρόσθεσε, μια σειρά θεμάτων που θα μπορούσαν να συζητηθούν σε αυτή τη συνάντηση.

Η κ. ΝτιΚάρλο είπε ότι θα συναντηθεί με τον Ε/Κ ηγέτη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη αργότερα, όπως επίσης και με μια ομάδα γυναικών ηγετών «και φυσικά με τους διαπραγματευτές αργότερα».

«Είχαμε εξαίρετη συζήτηση και είμαι και πάλι πολύ ευχαριστημένη που βρίσκομαι ξανά σε αυτό το όμορφο νησί», συμπλήρωσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE