Θανατηφόρο την Πάφο: Πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 62χρονου Οδυσσέα - Έφερε ζώνη ασφαλείας

Θανατηφόρο την Πάφο: Πραγματοποιήθηκε η νεκροτομή επί της σορού του 62χρονου Οδυσσέα - Έφερε ζώνη ασφαλείας

Μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων σε δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό του Οδυσσέα Κεσίδη θα διαφανούν τα αίτια του θανάτου του 62χρονου, που είναι το θύμα της θανατηφόρας οδικής σύγκρουσης που συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στην Πάφο, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η νεκροτομή του 62χρονου διενεργήθηκε από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Το αίτιο του θανάτου του 62χρονου, είπε ο κ. Νικολάου, «θα εξακριβωθεί μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων σε δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό».

Ο οδηγός, είπε ο κ. Νικολάου, έφερε ζώνη ασφαλείας, και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία θανατηφόρα οδική σύγκρουση διερευνώνται από τον Κλάδο Τροχαίας Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE