Χιλιάδες παραβάσεις μέσα σε μία εβδομάδα - Πάνω από το όριο ταχύτητας και χωρίς ζώνη ασφαλείας οι Κύπριοι οδηγοί

Χιλιάδες παραβάσεις μέσα σε μία εβδομάδα - Πάνω από το όριο ταχύτητας και χωρίς ζώνη ασφαλείας οι Κύπριοι οδηγοί

Συνολικά 9,363 τροχαίες παραβάσεις διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων τροχαίας που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας, ανά το παγκύπριο, από τις 03/02/2025 μέχρι τις 09/02/2025.

Τα μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων που διενήργησαν σε ολόκληρη την Κύπρο, προχώρησαν σε 4,720 καταγγελίες που αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 138 καταγγελίες για παράλειψη χρήσης ζώνης ασφάλειας από οδηγούς και επιβάτες, 7 καταγγελίες για μη χρήση προστατευτικού κράνους και 209 καταγγελίες για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση. Επίσης, διενεργήθηκαν 52 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 60 καταγγελίες για παράνομη στάθμευση, 23 για στάθμευση σε χώρους αναπήρων και 4,154 καταγγελίες για διάπραξη άλλων τροχαίων αδικημάτων.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων προέκυψαν 32 καταγγελίες για ναρκοτέστ, 63 κατακρατήσεις αυτοκινήτων και 7 κατακρατήσεις δίκυκλων οχημάτων.

Οι έλεγχοι τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, με στόχο την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων, αλλά και την εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης από όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE