Νότια Κορέα: Δασκάλα μαχαίρωσε και σκότωσε 8χρονη μαθήτρια

Νότια Κορέα: Δασκάλα μαχαίρωσε και σκότωσε 8χρονη μαθήτρια

Μια εκπαιδευτικός μαχαίρωσε και σκότωσε μια οκτάχρονη μαθήτρια σε δημοτικό σχολείο της Νότιας Κορέας, μετέδωσε το νοτιοκορεατικό πρακτορείο Yonhap.

Η 40χρονη δασκάλα ομολόγησε το έγκλημα αφού αστυνομικοί την βρήκαν τραυματισμένη, μαζί με το κορίτσι, μέσα στο δημοτικό σχολείο της πόλης Νταετζέον, το απόγευμα της Δευτέρας, τοπική ώρα. Το παιδί μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Η εκπαιδευτικός έφερε επίσης τραύματα από μαχαίρι στον σβέρκο και στο ένα χέρι, που πιθανόν τα προκάλεσε μόνη της.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι η δασκάλα είχε πάρει αναρρωτική άδεια επειδή έπασχε από κατάθλιψη και επέστρεψε στο σχολείο στα τέλη του έτους.

Η μαθήτρια έμεινε στο σχολείο για μελέτη, αφού τελείωσαν τα μαθήματα και στη συνέχεια θα πήγαινε να παρακολουθήσει ένα ιδιαίτερο μάθημα ζωγραφικής. Όταν οι γονείς της πληροφορήθηκαν ότι δεν εμφανίστηκε στο ιδιαίτερο, κάλεσαν την αστυνομία.

Η δασκάλα υποβλήθηκε σε επέμβαση και οι αστυνομικοί θα την ανακρίνουν αργότερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.