Η ΕΛΑΣ πήρε τον server της εταιρείας που κατέθεσε τα νέα βίντεο για τα Τέμπη για να ελέγξει την γνησιότητά τους

Η ΕΛΑΣ πήρε τον server της εταιρείας που κατέθεσε τα νέα βίντεο για τα Τέμπη για να ελέγξει την γνησιότητά τους

Έφοδο πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ στην εταιρεία που κατέθεσε τα νέα βίντεο για τα Τέμπη. Την επιχείρηση πραγματοποίησαν στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας κατόπιν σχετικής εντολής του κ. Μπακαΐμη, Ειδικού Εφέτη Ανακριτή.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Δευτέρας (10/2) μετέβη στην εταιρεία ο Εφέτης Ανακριτής με ΔΕΕ στον Πλαταμώνα και στη συνέχεια έκαναν έφοδο στη Μεταμόρφωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, παίρνουν βίντεο και καταγραφικά. Στόχος είναι να διαπιστωθεί αν το υλικό που παραδόθηκε στο γραφείο του Ανακριτή είναι τα ίδια με αυτά που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Νέα Υόρκη χωρίς τριμερή - Το Κυπριακό σε αναζήτηση επανεκκίνησης- Χαμηλές προσδοκίες

Ο Χριστοδουλίδης μεταφέρει στον ΟΗΕ τις 19 νέες ιδέες, ο Γκουτέρες κλείνει την πόρτα σε τριμερή και 5+1 στη Νέα Υόρκη και ο Έρχιουρμαν διατηρεί τις δικές του προϋποθέσεις- Τι έχει παραχθεί μέχρι σήμερα από τον διάλογο των δύο ηγετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE