Ο Τραμπ πιέζει για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία: Συνάντηση Ζελενσκι - Βανς την Παρασκευή

Ο Τραμπ πιέζει για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία: Συνάντηση Ζελενσκι - Βανς την Παρασκευή

Ο απεσταλμένος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τον πόλεμο στην Ουκρανία θα μεταβεί στη χώρα αυτή στις 20 Φεβρουαρίου, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή της ουκρανικής προεδρίας.

Ο Τραμπ ανέθεσε στον ειδικό απεσταλμένο Κιθ Κέλογκ να επεξεργαστεί ένα σχέδιο για να τεθεί τέλος το συντομότερο δυνατό στα τρία χρόνια πολέμου.

Παράλληλα, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα συναντήσει τον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια στις 14 Φεβρουαρίου, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της ουκρανικής προεδρίας Σέρχι Νικιφόροφ.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ώρα που ο πρόεδρος Τραμπ πιέζει για το τέλος του πολέμου γρήγορα, τρία χρόνια μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ο Τραμπ δήλωσε την Παρασκευή ότι θα συναντούσε «πιθανόν» τον Ζελένσκι αυτή την εβδομάδα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE