Τα «είπαν» στο δείπνο ΝτιΚάρλο και διαπραγματευτές - Στόχος η καλύτερη προετοιμασία της διευρυμένης

Τα «είπαν» στο δείπνο ΝτιΚάρλο και διαπραγματευτές - Στόχος η καλύτερη προετοιμασία της διευρυμένης

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της διευρυμένης συνάντησης, συνεχίστηκε η συζήτηση κατά το δείπνο των δύο διαπραγματευτών με την Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα του ΟΗΕ, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο, το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με πηγές του ΚΥΠΕ.

Μετά τις ξεχωριστές συναντήσεις της με τους δύο ηγέτες νωρίτερα τη Δευτέρα, η κ. ΝτιΚάρλο παρέθεσε δείπνο για τους δύο διαπραγματευτές. Το δείπνο στην οικία του επικεφαλής της Ειρηνευτικής Δύναμης των ΗΕ στην Κύπρο και Αναπληρωτή Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, ήταν προγραμματισμένο για τις 19.30.

Σχετικά με το δείπνο, πηγές του ΚΥΠΕ ανέφεραν ότι κατά τη διάρκειά του θα συνεχιζόταν η συζήτηση με γνώμονα την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει της διερευνημένης συνάντησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE