«Η εκπομπή έπρεπε να λέγεται “Πρωινό πορνό με τον Γιώργο Λιάγκα”»

«Η εκπομπή έπρεπε να λέγεται “Πρωινό πορνό με τον Γιώργο Λιάγκα”»

Ποιος έκανε αυτή τη δήλωση;

Ο Θέμης Γεωργαντάς εξομολογήθηκε ότι ένιωσε άσχημα όταν ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε σε δονητές που ο παρουσιαστής έφερε από το εξωτερικό.
«Αισθάνθηκα άσχημα, γιατί αυτό έγινε στο ραδιόφωνο. Θα μου πεις “χαζός είναι παιδί μου; Το ραδιόφωνο δεν το ακούνε;” Είναι διαφορετικό όμως να μιλάς στο ραδιόφωνο και διαφορετικό να μιλάς στην τηλεόραση. Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει τον Λιάγκα στο “Λάμψη”, η εκπομπή υποτίθεται ότι είναι Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα... λάθος είναι Πρωινό πορνό με τον Γιώργο Λιάγκα», δήλωσε στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE