Video: «Άνοιξαν» οι ουρανοί - Καταρρακτώδεις βροχές σε διάφορες περιοχές της Κύπρου - Στα λευκά το Τρόοδος

Video: «Άνοιξαν» οι ουρανοί - Καταρρακτώδεις βροχές σε διάφορες περιοχές της Κύπρου - Στα λευκά το Τρόοδος

Άνοιξαν οι ουρανοί σε διάφορες περιοχές της Κύπρου, με τις βροχές που σημειώνονται σε κάποιες περιπτώσεις να είναι καταρρακτώδεις. 

Πολίτες μοιράστηκαν στην ομάδα «Καιρόφιλοι Κύπρου» το βροχερό σκηνικό από διάφορες περιοχές του νησιού.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένη καταιγίδα αρχικά, ωστόσο σταδιακά αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα συντηρείται παγετός.

Δείτε:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.