Θρήνος στο Αυγόρου: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 27χρονη Μαρία - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση - Δείτε φωτογραφία της

Θρήνος στο Αυγόρου: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η 27χρονη Μαρία - Πότε θα γίνει η κηδεία και η παράκληση - Δείτε φωτογραφία της

Ανείπωτη θλίψη στο Αυγόρου έφερε η είδηση του θανάτου της 27χρονης Μαρίας, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Σε ανακοίνωση του, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αυγόρου ανέφερε:

«Εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη για τον πρόωρο χαμό της 27χρονης Μαρίας.

Η Μαρία πάλεψε με αξιοπρέπεια και δύναμη ενάντια στον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Η απώλειά της μας γεμίζει όλους με ανείπωτο πόνο.

Στεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια και τους οικείους της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Αιωνία της η μνήμη».

Σημειώνεται ότι η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου την Τετάρτη 12.02.2025, η ώρα 15:00. Παράκληση αντί στεφάνων θα γίνονται εισφορές για την οικογένεια της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.