Στα «μαύρα» η εκκλησία της Κύπρου - Έφυγε από τη ζωή ο Πάτερ Ανδρέας Πέτρου - Η παράκληση της οικογένειάς του

Στα «μαύρα» η εκκλησία της Κύπρου - Έφυγε από τη ζωή ο Πάτερ Ανδρέας Πέτρου - Η παράκληση της οικογένειάς του

Κοιμήθηκε εν κυρίω σήμερα Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 3025 σε ηλικία 59 ετών ο Αιδεσιμώτατος π. Ανδρέας Πέτρου από την Γεροσκήπου.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεσθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2025 και ώρα 3:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Γεροσκήπου.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 2.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό.

Αντί Στεφάνων παράκληση είναι να γίνονται εισφορές για την οικογένεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE