Στις φλόγες μοτοσικλέτα στη Λεμεσό - Ήταν σταθμευμένη έξω από εκκλησία

Στις φλόγες μοτοσικλέτα στη Λεμεσό - Ήταν σταθμευμένη έξω από εκκλησία

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ώρο ανταποκρίθηκε σε 31 περιστατικά,15 πυρκαγιές και 16 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, στις 07:31 χθες πρωινή ώρα ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λάρνακας με ομάδα και όχημα διάσωσης για τροχαία σύγκρουση στην οδό Βέροιας στην Λάρνακα. Όχημα παρέκκλινε της πορείας του με αποτέλεσμα να ανατραπεί στο οδόστρωμα.

Ένα άτομο απεγκλωβίστηκε με την χρήση διασωστικής εξάρτυσης και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο για μεταφορά του στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λάρνακας.

Επιπρόσθετα, στις 18:04 ανταπόκριση των πυροσβεστικών σταθμών Λεμεσού με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα για πυρκαγιά σε δίκυκλο μηχανοκίνητο όχημα (μοτοσικλέτα) σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της εκκλησίας του Τίμιου Σταυρού στην Λεμεσό. Από την πυρκαγιά η μοτοσυκλέτα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομία.

Επίσης στις 04:26 ανταπόκριση του πυροσβεστικού σταθμού Πάφου με ένα στελεχωμένο πυροσβεστικό όχημα για πυρκαγιά σε διπλοκάμπινο όχημα σταθμευμένο σε ανοικτό οικόπεδο στην Πάφο. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές στο μπροστινό του μέρος. Τα αίτια θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.