Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα - Φόνο διερευνά η αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα - Φόνο διερευνά η αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός σημάνε νωρίς το βράδυ της Κυριακής, 01/11, στην αστυνομία Λάρνακας. Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα σε διαμέρισμα στην περιοχή Μακένζυ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για την σορό γυναίκας από την Μολδαβία, 36 ετών. Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή από φίλη της , στο διαμέρισμα της, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Μακένζυ, πίσω από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. 

Η 36χρονη βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα. 

Στην περιοχή έσπευσαν μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και ιατροδικαστής. Η σκηνή αποκλείστηκε και η αστυνομία διεξάγει έρευνες για φόνο. 

Της Χριστιάνας Τσαγγάρη 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE