Σε διαθεσιμότητα ο Γενικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Λάρνακας - Αμμοχώστου

Σε διαθεσιμότητα ο Γενικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Λάρνακας - Αμμοχώστου

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) ο Εκτελεστικός Διευθυντής των Νοσοκομείων Λάρνακας και Αμμοχώστου Γιώργος Αντωνίου.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο αποφάσισε να θέσει σε διαθεσιμότητα τον κ. Αντωνίου σε σχέση με τις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του από εργαζόμενους για δημιουργία τοξικού και εχθρικού περιβάλλοντος, για εργασιακό στρες και εκφοβισμό καθώς και για συμπεριφορές που θυμίζουν εργασιακό μεσαίωνα.

Οι καταγγελίες έγιναν τον περασμένο Μάιο και το περασμένο φθινόπωρο, ερευνήθηκαν από τις αρμόδιες επιτροπές του ΟΚΥΠΥ, οι οποίες με τη σειρά τους παρέπεμψαν το θέμα στο ανεξάρτητο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Οργανισμού. Ακολούθως το Πειθαρχικό Συμβούλιο ερεύνησε τις καταγγελίες και δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να θέσει σε διαθεσιμότητα το υπό αναφορά διοικητικό στέλεχος.

Στη συνέχεια, ωστόσο, αποφασίστηκε επανάληψη της έρευνας έπειτα από παράπονα εργαζομένων για τον τρόπο λήψης των καταθέσεων. Ο Γ. Αντωνίου απουσίαζε από τα καθήκοντά του με άδεια. Όταν επέστρεψε, αρχές της εβδομάδας, του γνωστοποιήθηκε η απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Καθήκοντα αναπληρωτή Εκτελεστικού Διευθυντή Λάρνακας –

Αμμοχώστου έχει αναλάβει ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Κωνσταντίνος Χατζηγιάννης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE