Διμερείς και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου - Γαλλίας

Διμερείς και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου - Γαλλίας

Διμερείς σχέσεις και τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου και Γαλλίας. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο 'Χ', ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο Υπουργό Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων Ζαν Νοέλ Μπαρό. 

Προστίθεται ότι οι δύο Υπουργοί είχαν μια διεξοδική συζήτηση εστιάζοντας στις σχέσεις Κύπρου-Γαλλίας και στις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Κάλεσμα ΠτΔ στους πολίτες να κρίνουν την Κυβέρνηση - «Καινοτόμα πολιτική πράξη»

Την πλατφόρμα diakivernisi.gov.cy καλεί τους πολίτες να επισκεφτούν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προκειμένου να ενημερωθούν και να κρίνουν τη συνέπεια λόγων και έργων της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE