Διμερείς και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου - Γαλλίας

Διμερείς και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου - Γαλλίας

Διμερείς σχέσεις και τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου και Γαλλίας. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο 'Χ', ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο Υπουργό Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων Ζαν Νοέλ Μπαρό. 

Προστίθεται ότι οι δύο Υπουργοί είχαν μια διεξοδική συζήτηση εστιάζοντας στις σχέσεις Κύπρου-Γαλλίας και στις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE