Διμερείς και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου - Γαλλίας

Διμερείς και περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν οι ΥΠΕΞ Κύπρου - Γαλλίας

Διμερείς σχέσεις και τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις συζήτησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών Κύπρου και Γαλλίας. 

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο 'Χ', ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γάλλο Υπουργό Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων Ζαν Νοέλ Μπαρό. 

Προστίθεται ότι οι δύο Υπουργοί είχαν μια διεξοδική συζήτηση εστιάζοντας στις σχέσεις Κύπρου-Γαλλίας και στις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Αρχηγός Αστυνομίας για «Σάντυ»: «Βρισκόμαστε στον πυρήνα της υπόθεσης – Κανένα πρόσωπο δεν είναι υπεράνω του νόμου»

Με βάση τα στοιχεία (σε ότι αφορά την υπόθεση «Σάντη»), η Αστυνομία έχει προχωρήσει ουσιαστικά στην εξέταση της υπόθεσης και βρίσκεται ήδη στον πυρήνα της διερεύνησης, δήλωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας Θεμιστός Αρναούτης, σημειώνοντας παράλληλα ότι «κανένα πρόσωπο δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου και υπεράνω της διαδικασίας, όπως και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να στοχοποιείται χωρίς τεκμήρια».

BEST OF TOTHEMAONLINE