Καταζητούμενος για την υπόθεση της ύποπτης ομάδας των 80 ανέβασε βίντεο στο You Tube - Oσα ισχυρίζεται

Καταζητούμενος για την υπόθεση της ύποπτης ομάδας των 80 ανέβασε βίντεο στο You Tube -  Oσα ισχυρίζεται

Πιο περίπλοκα και περίεργα εξελίσσονται οι καταστάσεις με την ύποπτη ομάδα των 80 για εκληματική δράση. Μάλιστα καταζητούμενος ανέβασε βίντεο στο You Tube...εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του όσον αφορά τους χειρισμούς της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για το τρίτο πρόσωπο για το οποίο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, σε σχέση με την πρωτοφανή υπόθεση της ύποπτης ομάδας των 80 για εγκληματική δράση. 

Πρόκειται για τον 45χρονο Κώστα Πατσαλίδη από τη Λεμεσό, ο οποίος καταζητείται στη βάση εντάλματος σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων κ.λπ.

Ο καταζητούμενος ωστόσο, δημοσιοποίησε βίντεο με τις θέσεις του εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του με τις έρευνες της Αστυνομίας Κύπρου. 

Μάλιστα στο βίντεο ισχυρίζεται οτι καταπατούν διεθνείς συμβάσεις που υπέγραψε η Κύπρος και απαιτεί να αφεθούν ελεύθεροι τα δυο πρόσωπα πού έχουν συλληφθεί.

Δείτε το βίντεο

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.