Καταζητούμενος για την υπόθεση της ύποπτης ομάδας των 80 ανέβασε βίντεο στο You Tube - Oσα ισχυρίζεται

Καταζητούμενος για την υπόθεση της ύποπτης ομάδας των 80 ανέβασε βίντεο στο You Tube -  Oσα ισχυρίζεται

Πιο περίπλοκα και περίεργα εξελίσσονται οι καταστάσεις με την ύποπτη ομάδα των 80 για εκληματική δράση. Μάλιστα καταζητούμενος ανέβασε βίντεο στο You Tube...εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του όσον αφορά τους χειρισμούς της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για το τρίτο πρόσωπο για το οποίο εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, σε σχέση με την πρωτοφανή υπόθεση της ύποπτης ομάδας των 80 για εγκληματική δράση. 

Πρόκειται για τον 45χρονο Κώστα Πατσαλίδη από τη Λεμεσό, ο οποίος καταζητείται στη βάση εντάλματος σύλληψης για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, καταρτισμού και κυκλοφορίας πλαστών εγγράφων κ.λπ.

Ο καταζητούμενος ωστόσο, δημοσιοποίησε βίντεο με τις θέσεις του εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του με τις έρευνες της Αστυνομίας Κύπρου. 

Μάλιστα στο βίντεο ισχυρίζεται οτι καταπατούν διεθνείς συμβάσεις που υπέγραψε η Κύπρος και απαιτεί να αφεθούν ελεύθεροι τα δυο πρόσωπα πού έχουν συλληφθεί.

Δείτε το βίντεο

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ - Οι προκλήσεις ενόψει βουλευτικών και ο κίνδυνος αποκλεισμού-Ερωτήματα για επιστροφή Παπαδάκη και Ευσταθίου

ΕΔΕΚ - Οι προκλήσεις ενόψει βουλευτικών και ο κίνδυνος αποκλεισμού-Ερωτήματα για επιστροφή Παπαδάκη και Ευσταθίου

Η ΕΔΕΚ βαδίζει προς τις βουλευτικές εκλογές του 2026 αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της: Την επανένταξή της στο πολιτικό σκηνικό ως σοβαρός και υπολογίσιμος παίκτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE