Πιλότος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επίδειξης (Βίντεο)

Πιλότος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επίδειξης (Βίντεο)

Τραγικό φινάλε είχε για έναν πιλότο αεροπορική επίδειξη στη Βραζιλία.

Έπειτα από μηχανική βλάβη, εξερράγη η μια μηχανή του αεροπλάνου με αποτέλεσμα να χάνει διαρκώς ύψος και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του πιλότου να συντριβεί στη θάλασσα σε παραλία του Σαλβαδόρ.

Η επέμβαση των σωστικών συνεργείων ήταν άμεση, ωστόσο, ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό σε αεροπορικό σόου στη Βραζιλία αφού τον Αύγουστο 11 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο δυτικό Σάσεξ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE