Υπ. Εμπορίου: Μελετάται λύση για τις χρεώσεις για ΤΑΚΑΤΑ - «Δεν πρέπει να θεωρείται υπόσχεση»

Υπ. Εμπορίου: Μελετάται λύση για τις χρεώσεις για ΤΑΚΑΤΑ - «Δεν πρέπει να θεωρείται υπόσχεση»

Ο χειρισμός των χρεώσεων εταιρειών για τις αλλαγές των προβληματικών αερόσακων ΤΑΚΑΤΑ είναι κάτι που μελετάται από την Κυβέρνηση και δεν πρέπει να θεωρείται υπόσχεση, είπε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου την Παρασκευή.

Μετά την ολοκλήρωση του έκτακτου Υπουργικού Συμβουλίου, και κληθείς να σχολιάσει χθεσινές του δηλώσεις στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου για το θέμα, ο Υπουργός είπε ότι αυτό που είχε πει χθες στη Βουλή μετά από συγκεκριμένη ερώτηση είναι ότι «μελετάται το ενδεχόμενο και όχι κατ’ ανάγκη μέσω διατάγματος, διότι υπάρχουν κάποιες νομοθεσίες στην εθνική νομοθεσία, αλλά παράλληλα υπάρχει και η ευρωπαϊκή νομοθεσία, στην οποία πιθανόν να καταλήξουμε σε κάτι το οποίο να δώσει μια λύση».

«Αυτό όμως μελετάται και δεν πρέπει να θεωρείται ότι είναι υπόσχεση» κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE