Υπ. Εμπορίου: Μελετάται λύση για τις χρεώσεις για ΤΑΚΑΤΑ - «Δεν πρέπει να θεωρείται υπόσχεση»

Υπ. Εμπορίου: Μελετάται λύση για τις χρεώσεις για ΤΑΚΑΤΑ - «Δεν πρέπει να θεωρείται υπόσχεση»

Ο χειρισμός των χρεώσεων εταιρειών για τις αλλαγές των προβληματικών αερόσακων ΤΑΚΑΤΑ είναι κάτι που μελετάται από την Κυβέρνηση και δεν πρέπει να θεωρείται υπόσχεση, είπε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου την Παρασκευή.

Μετά την ολοκλήρωση του έκτακτου Υπουργικού Συμβουλίου, και κληθείς να σχολιάσει χθεσινές του δηλώσεις στην κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου για το θέμα, ο Υπουργός είπε ότι αυτό που είχε πει χθες στη Βουλή μετά από συγκεκριμένη ερώτηση είναι ότι «μελετάται το ενδεχόμενο και όχι κατ’ ανάγκη μέσω διατάγματος, διότι υπάρχουν κάποιες νομοθεσίες στην εθνική νομοθεσία, αλλά παράλληλα υπάρχει και η ευρωπαϊκή νομοθεσία, στην οποία πιθανόν να καταλήξουμε σε κάτι το οποίο να δώσει μια λύση».

«Αυτό όμως μελετάται και δεν πρέπει να θεωρείται ότι είναι υπόσχεση» κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.