Αντώνης Ρέμος: Περιέγραψε με δάκρυα τη νύχτα που κατέρρευσε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο - Δείτε βίντεο

Αντώνης Ρέμος: Περιέγραψε με δάκρυα τη νύχτα που κατέρρευσε η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο - Δείτε βίντεο

Μ' έντονη συγκίνηση, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε για τη δραματική βραδιά στο Ηρώδειο, όταν η αγαπημένη ερμηνεύτρια Μαρινέλλα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο επί σκηνής. Ο ίδιος, καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4», αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που έζησε, τονίζοντας την αγωνία και την αγάπη του για τη μεγάλη καλλιτέχνιδα.

Ο τραγουδιστής περιέγραψε τη βραδιά ως μια που όλοι περίμεναν με ανυπομονησία. «Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή, κάτι που η Μαρινέλλα ήθελε πολύ. Όλοι μας το θέλαμε για εκείνη» είπε, ενώ ξεκαθάρισε και το συμβάν με τον Χρήστο Μάστορα. «Ο Χρήστος την αγαπά και τη σέβεται. Το μικρό πρόβλημα στην πρόβα ήταν απλώς μια κακή στιγμή» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε στο LifeNews.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

ΔΗΣΥ: Η μάχη τώρα αρχίζει-Αννίτα, Αβέρωφ και η κάλπη που θα κρίνει την επόμενη μέρα

Οι 500 υπογραφές, η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου και το μήνυμα του Αβέρωφ στη βάση. Τι σηματοδοτεί η κίνηση της Αννίτας και γιατί στην Πινδάρου όλοι περιμένουν την τελική επιλογή του τέως προέδρου.