Χάθηκε πενταμελής οικογένεια - Ανήλικα τα τρία παιδιά - Τη φωτιά αντιλήφθηκαν συγγενικά τους πρόσωπα

Χάθηκε πενταμελής οικογένεια - Ανήλικα τα τρία παιδιά - Τη φωτιά αντιλήφθηκαν συγγενικά τους πρόσωπα

Πενταμελής οικογένεια βρήκε τραγικό θάνατο από πυρκαγιά, που ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην οικία όπου διέμενε, στη Λεμεσό.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την Αστυνομία, ξέσπασε λίγο μετά τις 04:00 στον 2ο όροφο κατοικίας. Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και αφού κατασβέστηκε η πυρκαγιά εντόπισαν τις σορούς δύο ενηλίκων και τριών ανηλίκων προσώπων.

Πρόκειται για 35χρονο πατέρα, 33χρονη μητέρα και τα τρία παιδιά τους ηλικίας 7, 3 και 2 ετών.

Σημειώνεται ότι τη φωτιά αντιλήφθηκαν συγγενικά τους πρόσωπα, τα οποία διέμεναν σε άλλους ορόφους του κτιρίου και τα οποία προσπάθησαν να τους βοηθήσουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Η Αστυνομία και η Πυροσβεστική διενεργούν έρευνες για τα αίτια της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, ανταποκρίθηκαν στις 04:08 οι πυροσβεστικοί σταθμοί Λεμεσού με τέσσερα στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου και τηλεσκοπικού βραχιονοφόρου οχήματος, για την πυρκαγιά σε οικία στον 2ο όροφο οικοδομής με ισόγειο στην Λεμεσό.

Μέρος της οικίας είναι κατασκευασμένο με σκελετό και τοιχοποιία και μέρος της με γυψοσανίδες.

Τα αιτία διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, καταλήγε ο κ. Κεττής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE