Νύχτα θρίλερ στην Πάτρα: 67χρονος μαχαίρωσε τον γείτονά του στον λαιμό - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Νύχτα θρίλερ στην Πάτρα: 67χρονος μαχαίρωσε τον γείτονά του στον λαιμό - Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Θρίλερ το βράδυ της Παρασκευής (14/2) στην Πάτρα, όπου κατά τη διάρκεια καυγά 67χρονος μαχαίρωσε 43χρονο γείτονά του στον λαιμό.

Ο 43χρονος που δέχθηκε την επίθεση μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, ενώ ο 67χρονος συνελήφθη από τις Αρχές στο σημείο του συμβάντος, όπου βρέθηκε και το μαχαίρι.

Οι δύο άνδρες, όπως μεταδίδει το tempo24.news, φαίνεται μένουν στην ίδια πολυκατοικία και φαίνεται πως δεν διατηρούσαν και τις καλύτερες σχέσεις. Το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι του συλληφθέντα.

Ο 67χρονος κρατείται στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.