Νεότερα:Φονικό Παραμύθας - Μεταφέρθηκε στην εντατική Γ.Ν Λεμεσού ο παιδοκτόνος

Νεότερα:Φονικό Παραμύθας - Μεταφέρθηκε στην εντατική Γ.Ν Λεμεσού ο παιδοκτόνος

Στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού μεταφέρθηκε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (31/10 - 01/11) ο 67χρονος παιδοκτόνος της Παραμύθας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της ιστοσελίδα μας, ο 67χρονος Τιμολέων Θεμιστοκλέους μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού καθώς αρχικά είχε μεταφερθεί στην εντατική του Γ.Ν. Λευκωσίας λόγω της κατάστασης της υγείας του. 

Συγκεκριμένα όπως μας επισημάνθηκε η υγεία του 67χρονου κρίνεται ακόμη σοβαρή καθώς δεν μπορεί καθόλου να μιλήσει σύμφωνα με τους με τους θεράποντες ιατρούς του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο παιδοκτόνος νοσηλεύεται από τις 14 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα (Δεύτερα 02/11)  στην εντατική.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE