Ποιος πολιτικός αρχηγός μεγάλου κόμματος πήγε στα κατεχόμενα με mini bus;

Ποιος πολιτικός αρχηγός μεγάλου κόμματος πήγε στα κατεχόμενα με mini bus;

Αρχηγός κόμματος θεάθηκε να περνά το οδόφραγμα με mini bus και μάλιστα στη θέση συνοδηγού.

Ο λόγος για τον φίλτατο πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας, στις 10:35 π.μ της Δευτέρας 2/11 και καθήμενος στη θέση του συνοδηγού, πέρασε το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου, μαζί με άλλα 7-8 άτομα μεταξύ αυτών και δημοσιογράφων.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του TDP (Κόμμα Κοινοτικής Δημοκρατίας) στην κατεχόμενη Λευκωσία, με λεωφορείο το οποίο αναχώρησε στις 10:00 π.μ από την Πινδάρου.

Οργανωμένη η εκδρομή δηλαδή… Η επίσκεψη εννοούσαμε!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE