Απεργία στη μέση εκπαίδευση στα κατεχόμενα

Απεργία στη μέση εκπαίδευση στα κατεχόμενα

Απεργία πραγματοποιούν σήμερα τα μέλη της ΚΤΟΕΟΣ, της τουρκοκυπριακής συντεχνίας εκπαιδευτικών μέσης εκπαίδευσης, και όλα τα σχολεία μέσης εκπαίδευσης παρέμειναν κλειστά στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, οι εκπαιδευτικοί διαμαρτύρονται για την εφαρμογή “νόμου”, ο οποίος προβλέπει μείωση μισθών και διαφοροποίηση των δικαιωμάτων τους.

Η απεργία άρχισε στις 8 το πρωί και θα συνεχιστεί μέχρι και η ώρα 3 το απόγευμα. Η ώρα 10 έγινε πορεία διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της λεγόμενης βουλής.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΚΤΟΕΟΣ Ταχίρ Γκιοκτσεπέλ είπε ότι ζητούν αναθεώρηση του “νόμου” μια υπόσχεση που η “κυβέρνηση” δεν κράτησε.

Είπε ακόμα ότι μέχρι και την ικανοποίηση των αιτημάτων τους θα συνεχίσουν τους αγώνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα του Έρχιουρμαν για τον αφθώδη πυρετό - «Η συνεργασία είναι αναπόφευκτη»

Μήνυμα συνεργασίας απηύθυνε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, μετά την αποστολή 60.000 δόσεων εμβολίου κατά του αφθώδους πυρετού στις ελεύθερες περιοχές, αναφέροντας ότι «η συνεργασία σε τέτοιου είδους ζητήματα είναι αναπόφευκτη».

BEST OF TOTHEMAONLINE