Τα έκανε... όλα 18χρονος - Έπιασε τιμόνι χωρίς άδεια, οδηγούσε με 185 χιλιόμετρα και βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ

Τα έκανε... όλα 18χρονος - Έπιασε τιμόνι χωρίς άδεια, οδηγούσε με 185 χιλιόμετρα και βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ

Με 185 χλμ οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λάρνακας, 18χρονος μαθητευόμενος οδηγός, το βράδυ που πέρασε.

Παράλληλα, βρισκόταν στο όχημα χωρίς συνοδεία αδειούχου εκπαιδευτή, με συνεπιβάτη 18χρονο, κατά παράβαση των όρων μαθητικής άδειας, ενώ βρέθηκε και θετικός σε προκαταρκτικό ναρκοτεστ.

Τα μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων που διενήργησαν σε ολόκληρη την Κύπρο, προχώρησαν σε 987 καταγγελίες που αφορούσαν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 163 καταγγελίες για παράλειψη χρήσης ζώνης ασφάλειας από οδηγούς και επιβάτες, 12 καταγγελίες για μη χρήση προστατευτικού κράνους και 185 καταγγελίες για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση.

Επίσης, διενεργήθηκαν 75 καταγγελίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, 61 καταγγελίες για παράνομη στάθμευση, 20 για στάθμευση σε χώρους αναπήρων και 1.312 καταγγελίες για διάπραξη άλλων τροχαίων αδικημάτων.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων προέκυψαν 26 καταγγελίες για ναρκοτέστ, 40 κατακρατήσεις αυτοκινήτων και 14 κατακρατήσεις δίκυκλων οχημάτων.

Οι έλεγχοι τροχαίας συνεχίζονται καθημερινά, με στόχο την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων συγκρούσεων, αλλά και την εμπέδωση της ορθής οδικής συνείδησης από όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Νέα κινητικότητα για το GSI στην Ανατολική Μεσόγειο – Πότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι έρευνες

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως βρίσκεται η διαδικασία επανέναρξης των ερευνών για την πόντιση καλωδίων στην Ανατολική Μεσόγειο. Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, το υπό γαλλική σημαία ερευνητικό σκάφος «Αμπέιγ Μαρανγκό» (Abeille Marengo) απέπλευσε από το λιμάνι της Νάπολης με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει την Τρίτη 27/10.

BEST OF TOTHEMAONLINE