Παντελής Παντελίδης: Σαν σήμερα, πριν 9 χρόνια, «πάγωσε» το πανελλήνιο με τον θάνατό του – Οι μεγάλες του επιτυχίες

Παντελής Παντελίδης: Σαν σήμερα, πριν 9 χρόνια, «πάγωσε» το πανελλήνιο με τον θάνατό του – Οι μεγάλες του επιτυχίες

Εννέα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη μετά από τροχαίο. Μια είδηση που «πάγωσε» το πανελλήνιο.

Το τραγικό περιστατικό, συνέβη στις 8:15 το πρωί, όταν το όχημα που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του, καβάλησε ένα κράσπεδο και αναποδογύρισε. Μαζί του επέβαιναν στο αυτοκίνητο ακόμα δύο νεαρές κοπέλες, η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου. οι οποίες έχουν σοβαρά τραύματα με τα πρώτα στοιχεία να κάνουν λόγο για ακρωτηριασμό.

Δείτε περισσότερα στο LifeNewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καθ΄οδόν προς το Κίεβο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Καθ΄οδόν προς το Κίεβο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Καθ΄οδόν προς το Κίεβο είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για επίσκεψη εργασίας ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία.