Φρικτό έγκλημα στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί - Τρόφιμος σκότωσε με γυαλί μια ασθενή

Φρικτό έγκλημα στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί - Τρόφιμος σκότωσε με γυαλί μια ασθενή

Τραγικό θάνατο από τα χέρια ενός 44χρονου τρόφιμου στο ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί βρήκε μια 44χρονη επίσης ασθενής στο ίδιο νοσοκομείο σήμερα τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η δολοφονία συνέβη περίπου στις 4 τα ξημερώματα όταν κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες ο 47χρονος τραυμάτισε θανάσιμα την 44χρονη με ένα κομμάτι γυαλί.

Μετά την επίθεση, ο 47χρονος φέρεται να βγήκε από τον χώρο στον οποίο συνέβη το έγκλημα και να διέφυγε.

Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο βρίσκονται ήδη αστυνομικές δυνάμεις που διεξάγουν έρευνες τόσο εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος όσο και εκτός αυτού για τον εντοπισμό του 47χρονου δράστη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE