Η πρωταθλήτρια της Σκόπευσης Σ. Μιαούλη παθαίνει νευρικό κλονισμό μετά την επέμβαση της Αστυνομίας – VIDEO

Η πρωταθλήτρια της Σκόπευσης Σ. Μιαούλη παθαίνει νευρικό κλονισμό μετά την επέμβαση της Αστυνομίας – VIDEO

​Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας (2 Νοεμβρίου) έξω από το Προεδρικό με πρωταγωνιστές την αστυνομία και διαδηλωτές και συγγενείς του εκ των μετόχων του ΟΣΕΛ, Τάσου Μιχαηλίδη.

Ανάμεσα στους διαδηλωτές και η Πρωταθλήτρια στην σκόπευση , Σοφία Μιαούλη η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο σε Ολυμπιακούς αγώνες στο παρελθόν. 

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Έλενα Τσιακούπη

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τραυματισμός 16χρονης, υπέστη νευρικό κλονισμό γυναίκα – Επιχείρηση Αστυνομίας στο Προεδρικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Η συναισθηματική φόρτιση και τα επεισόδια βίας που ακολούθησαν είχαν σαν αποτέλεσμα η Πρωταθλήτρια να υποστεί νευρικό κλονισμό.

Ασθενοφόρο κλήθηκε άμεσα, ωστόσο μέχρι να φτάσει στη σκηνή, η αστυνομία πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες. 

Γενικά η στάση των αστυνομικών ήταν σωστή, παρότι ήταν λάθος να σταλθούν αστυνομικές δυνάμεις σε ένα σημείο όπου υπήρχαν γυναίκες και παιδιά, για να πάρουν δυναμικά μέτρα . 

Είναι ενδεικτική η φωτογραφία που παρουσιάζουμε πιο κάτω

Τα επεισόδια οξύνθηκαν και βγήκαν εκτός ελέγχου στην προσπάθεια της αστυνομίας να απομακρύνει τους διαδηλωτές από το χώρο, ώστε να μπορέσουν να μετακινήσουν τα σταθμευμένα λεωφορεία (τα οποία βρίσκονταν για την εκδήλωση διαμαρτυρίας). 

Τα επεισόδια βίας που εκτυλίχθησαν μπροστά από το Προεδρικό είχαν ως φυσιολογικό επακόλουθο τον τραυματισμό διαδηλωτών και συγκεκριμένα της 15χρονης.  

Η κόρη του Τασου Μιχαηλίδη, Βικτώρια μιλά αποκλειστικά στο ΤhemaOnline:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!